Bestel je tuinmeubels nu, betaal achteraf en leun lekker achterover in je tuinstoel

Tuinmeubels achteraf betalen? Nu al bruin worden in je nieuwe ligstoel door je tuinmeubels te bestellen en achteraf te betalen. Je kunt bij de grote tuincentra of bepaalde grote winkelketens een goede set voor in je tuin bestellen en dat achteraf betalen.  In de winkels is het vaak zo dat men om een klein voorschot vraagt. Het overige mag je dan bij levering betalen of later. Omdat men doorgaans niet een hele tuinmeubel set in de winkel heeft staan moet het bij de fabrikant worden besteld. Daarom kun je vaak achteraf betalen.

Online tuinmeubels bestellen en je tuinmeubels achteraf betalen

Bestel je tuinmeubels bij een online winkel, dan zou je de mogelijkheid kunnen krijgen om het achteraf te betalen. Dit verschilt per online winkel.  Bij de hele grote bekende online winkels kun je op rekening betalen. Je krijgt dan een eigen account en er wordt een rekening voor je geopend. Je kunt het zien als een soort doorlopend krediet. Je betaalt maandelijks een bepaald bedrag. Vaak kun je voor de waarde van het afbetaalde bedrag weer iets nieuws bestellen. Ook hierin heeft elke winkel zijn eigen voorwaarden. Je kunt ook de optie krijgen om in termijnen te betalen of alles ineens maar dan achteraf.

In termijnen of op rekening

Bij een dure tuinmeubel set heb je meestal de mogelijkheid om in termijnen of op rekening te betalen. Vaak heb je dan de optie niet om alles achteraf tegelijk af te betalen via bijvoorbeeld een acceptgiro.

Kleinere online winkels

Bestel je tuinmeubels bij een kleinere online winkel, dan moet je meestal het bedrag ineens voldoen, vaak door vooraf te betalen. Kleine winkels hebben de mogelijkheid en de capaciteit niet om zulke opties aan te bieden. Als je dus tuinmeubels wilt bestellen en de mogelijkheid krijgen om die tuinmeubels achteraf te betalen dan moet je toch bij de grote en bekende online winkels zijn.