Sanitair achteraf betalen

Het kopen van sanitair is niet makkelijk omdat het plaatsen van sanitair is voor op de langere termijn.  Daarom moeten sanitairproducten van goede kwaliteit zijn zodat ze lang meekunnen. Of het nu gaat om een nieuwe radiator of een stijlvolle nieuwe douchekraan, er moet goed nagedacht worden over een dergelijke aankoop. Veel webshops bieden daarom de mogelijkheid aan om sanitair achteraf te betalen. Op deze manier voorkom je miskopen en betaal je alleen voor sanitair waar je tevreden over bent.

Winkel

Je kunt er voor kiezen om sanitair in de winkel te kopen. In de winkel is er soms sprake van een lange levertijd omdat zij het product ook niet altijd beschikbaar hebben. Het assortiment is echter bij lange na niet zo groot als wat je allemaal online kunt vinden. Vaak ben je gebonden aan enkele modellen en moet je daaruit kiezen. Heb je een product gekocht maar wil je deze alsnog retourneren? Dan moet je weer naar de winkel om je geld terug te krijgen. Dit neemt veel tijd in beslag.

Online

Er zijn tegenwoordig veel webshops die sanitair aanbieden. In hun assortiment hebben zij alles voor een nieuwe badkamer. Je kunt bij vele webshops zelfs selecteren op badkamerstijl. Zo krijg je direct allerlei sanitair te zien die past bij jouw badkamer. Heb je een keuze gemaakt? Plaats dan een bestelling en laat deze afleveren bij jou thuis. Na enkele dagen kun jij je bestelling met eigen ogen bekijken en bekijken of deze inderdaad is wat jij ervan verwacht. Bekijk bijvoorbeeld of de kleur matcht met je badkamer of zet het product even in de badkamer om te kijken of het past. Ben je tevreden met het product? Dan kun je bijgevoegde factuur betalen. Indien het product niet is wat je ervan had verwacht, kun je deze weer kosteloos retourneren.