Levertijd: Binnen 1 dag
Verzendkosten: Gratis
Achteraf Betalen bij

Vidaxl

Dieren, Digitale camera, DVD, Fietsen, Gereedschap, Kantoor, Keuken, Meubels, PC, Speelgoed, Sportartikelen, Tassen, Tuinmeubels

vidaXL – Groots leven voor weinig

vidaXL – Groots leven voor weinig is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor jouw huis, tuin, garage en klussen. De kracht ligt in het aanbieden van betaalbare producten waardoor het voor alle klanten mogelijk is,  ‘groots leven voor weinig’ mogelijk te maken. Door zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te werk te gaan zijn ze constant bezig onze producten toegankelijk te maken. Hierdoor is het mogelijk consumenten in Europa voor een scherpe prijs onze producten aan te bieden. Alle processen gemoeid met onze producten en bedrijfsvoering, zoals productontwikkeling en inkoop, marketing & verkoop, logistiek en klantenservice, beheren zij volledig zelf. Hierdoor hebben ze volledige controle over product functionaliteiten, kwaliteit en kosten.

Groots Leven

Momenteel voorziet vidaXL klanten van ‘groots leven voor weinig’ in veel landen in Europa waaronder natuurlijk Nederland en België.

Het assortiment bestaat uit producten van het eigen huismerk vidaXL. Ook producten van geselecteerde bestaande merken  passen  zij aan. Waar zij voor staan, mitsdien deze door hun zijn geselecteerd, maar uiteraard zijn zij vooral trots op ons huismerk. Met ons productaanbod spelen wij in op het dagelijkse leven; slapen en wonen, koken en eten, gezellig samen komen en in de tuin vertoeven of tuinieren. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment meer gespecialiseerde producten, zoals bijvoorbeeld fotografie en autoreparatie- en onderhoud.

Bij VidaXL kunt u terecht voor Huis & Tuin | Meubelen | Hardware | Voertuig & Onderdelen | Sportartikelen | Speelgoed & Spellen | Fotografie | Dierenbenodigdheden | Gezondheid & Schoonheid en nog veel meer. voornamelijk vind u hier alles voor om en rond het huis. Een compleet warenhuis.  Misschien als u eens een kijkje neemt door naar één van de categorieën te kiezen vind u precies waarnaar u op zoek bent. Een andere mogelijkheid is dat u op het onderstaande plaatsje klikt op hier om direct naar de hompage van vidaXL te gaan. Neem snel een kijkje bij de webshop. Prachtige deals met mooie kortingen.