Levertijd: Binnen 1 dag
Verzendkosten: Gratis
Achteraf Betalen bij

vanHaren

Damenschoenen, Herenkleding, Kinderschoenen, Tassen

vanHaren – Schoenen en accessoires voor iedere gelegenheid

vanHaren is al ruim 80 jaar een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. Met meer dan 143 filialen is er altijd één in de buurt en is vanHaren niet alleen één van de grootste, maar tevens één van de meest succesvolle schoenenretailers in Nederland.

Bij vanHaren kan het hele gezin terecht voor schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen is er een passende schoen. Bij vanHaren staan alle maten gewoon in de winkel, waardoor je zelf snel de juiste schoen kunt vinden en je niet hoeft te wachten op een medewerker. Door dit zogenaamde Rack Room concept vind je snel de schoen die (bij jou) past. Maar vraag ook, wanneer gewenst, gerust de medewerkers om advies.

vanHarenis in Nederland één van de grootste schoenenretailers. Als onderdeel van Deichmann behoort vanHaren tot een van de grootste schoenenretailers van Europa.

Zij willen dat onze klant op ieder moment een passend schoen kan vinden. Modieuze schoenen met een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs; dat is de belofte die zij willen waarmaken.
Zij hebben er de afgelopen decennia voor gezorgd dat hun schoenen voor de consument betaalbaar zijn gebleven. Hun schoenprijzen zijn veelal slechts 20 euro. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door directe inkoop van grote aantallen (zonder tussenpersonen) bij de leverancier, door de manier van werken in de winkels, de modische eigentijdse collectie en natuurlijk de tientallen jaren ervaring in de schoenhandel.

Niet alleen de prijs moet gunstig zijn, ook de kwaliteit van de schoenen moet hoogwaardig zijn.
De winkels geven je de tijd om rustig rond te kijken, maar je kunt ook deskundig advies inwinnen over hun collectie. Het Rack Room systeem en het sorteren van de goederen biedt de klant snel en makkelijk een overzicht van alle beschikbare modellen in de beschikbare maten. Ook staanverkoopmedewerkers altijd voor je klaar. Indien het gewenste model niet in de juiste maat op voorraad is, dan is de online shop een goed alternatief. We zien dat deze online winkel voor veel klanten steeds belangrijker wordt.

vanHaren wil de kwaliteit die ze belooft ook garanderen, daarom stemmen onze eigen experts het productieproces met de leveranciers zeer nauw af. Externe onderzoeksinstellingen waken over de naleving van de kwaliteits- en milieunormen die vanHaren gesteld heeft en die ver boven de standaardnormen liggen.