Levertijd: Binnen 4 dagen
Verzendkosten: €5.00
Achteraf Betalen bij

The body shop

Drogisterij, Parfums, Verzorging

The Body Shop – Beautyproducten op natuurlijke basis,

The Body Shop – Zij geloven dat ware schoonheid komt vanuit je hart. Voor The Body Shop is schoonheid veel meer dan er goed uitzien. Het gaat ook om je goed voelen. En om goed doen. Zij maken hun producten met liefde, zorg en aandacht. Zij kopen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten uit alle windstreken, en mede dankzij de kennis en vaardigheden van de mensen die ze telen, maken ze daarmee weldadige, werkzame producten waardoor jij lekker in je vel zit en er stralend uitziet.

The Body Shop streeft voortdurend naar eerlijke handel, zodat niet alleen jij je goed voelt, maar hele gemeenschappen kunnen investeren in een mooiere toekomst. Zij testen nooit op dieren en all producten zijn 100% vegetarisch. The Body Shop voert met passie campagne rond onderwerpen die hen na aan het hart liggen, want activisme zit hen in het bloed. Zij houden bij alles wat ze doen rekening met mens, dier en milieu. Dus koop je bij The Body Shop, dan koop je… Beauty with Heart

De allereerste winkel van opende de deuren op 26 maart 1976 in Brighton, aan de zuidkust van Engeland. In 1978 is een kiosk in Brussel de eerste winkel buiten Engeland. In 1982 gaan er twee nieuwe winkels per maand open. Daaronder is ook de eerste winkel in Nederland, in Leiden.

In 1985 wordt het bedrijf een NV en sponsort het posters van Greenpeace. Een jaar later roept het een eigen milieuafdeling in het leven. In 1986 voert het zijn eerste grote campagne: ‘Save the Whale’ samen met Greenpeace.