Levertijd: Binnen 4 dagen
Verzendkosten: € 3,95
Achteraf Betalen bij

schuurman schoenen

Damenschoenen, Herenschoenen, Kinderschoenen

Schuurman Schoenen – Online Schoenen Bestellen

Schuurman Schoenen is uw online winkel voor schoenen, laarzen, sneakers en pumps. Zij is een welbekende keten in Nederland met maar liefst 40 winkels. Zowel in de winkels als online vind u de grootste collecties schoenen. Schuurman wordt gekenmerkt door haar unieke prijs kwaliteitverhouding. De beste kwaliteit voor de beste prijs. U koopt uw laarzen, kinderschoenen, sportschoenen en pump eenvoudig online bij Schuurman Shoenen.

Damesschoenen | Herenschoenen | Jongensschoenen | Meisjesschoenen | Accessoires | Merken | Alle schoenen bij Achteraf-betalen.com

Op zoek naar mooie en betaalbare schoenen voor heren, dames of kinderen of een mooie tas van bijvoorbeed Rieken of een riem van Cornerstonde? Bij Schuurman Schoenen treft u het beste aanbad.

Naast het online bestellen hoeft u niet direct te betalen. U kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen met acceptgiro. U betaald pas als u tevreden bent met uw bestelling alvorens u het aankoopbedrag overmaakt aan AfterPay.

Wilt u ruilen? U stuurt uw aankoop kosteloos terug of gaat langs bij één van de 44 winkels. Dit is het unieke van Schuurman Schoenen.

Schuurman Schoenen is een begrip in het oosten en noorden van Nederland. Maar ook in het westen en zuiden van Nederland groeit de naamsbekendheid van Schuurman Schoenen enorm. Het is dan ook bijna niet meer voor te stellen dat de onderneming ooit heel kleinschalig begon in een winkeltje aan de Julianastraat in Borculo. Het was in de jaren ’50 van de vorige eeuw dat Jan en Lien Schuurman, de ouders van John Schuurman / grootouders van Arjan Schuurman, de basis legden voor het huidige succes. Een terugblik op meer dan 60 jaar Schuurman Schoenen.

De eerste schoenenwinkel annex reparatieservice aan de Julianastraat in een net gebouwde wijk in Borculo. Ze waren zowel actief in de winkel als op markten in de Achterhoek en Twente. ’s Avonds was het dan tijd om de reparaties uit te voeren.