Levertijd: Binnen 2 dagen
Verzendkosten: € 3,95
Achteraf Betalen bij

Pets Place

Dieren

Pets Place – De grootste Online Dierenwinkel van Nederland

Pets Place is de winkelketen met 180 dierenwinkels in Nederland maar Pets Place is ook online. Pets Place biedt een volwaardig assortiment aan  diervoeding en dierbenodigdheden. Voor al uw huisdieren zoals katten, honden, vissen, knaagdieren en vogles vind u gegarandeerd wat u nodig heeft. Bij deze dierenvrienden besteld u gemakkelijk uw dierbenodigdheden en betaald u achteraf met een acceptgiro. Bestellen en Achteraf-Betalen bij Pets Place is nu weel heel eenvoudig.

Gratis verzending va. €15 |  Gratis retour |  Levertijd 24-48 uur |  Achteraf Betalen

De webshop van PetsPlace

Op Petsplace.nl vind je onze webshop en kun je terecht voor advies over je huisdier en informatie over de producten die je hier kunt vinden. We proberen je hier zo goed mogelijk advies te geven, net als in de fysieke dierenspeciaalzaak. We krijgen hierbij hulp van onze dierenexperts. Heb je zelf een vraag over je huisdier? Dan kun je onze hulp vragen via de consumentenservice of je vraag stellen aan de dierenexperts.

Je kunt alle producten voor je huisdier direct online bestellen, om deze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen. Verzending is vanaf € 15,00 gratis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen in één van onze winkels; hierbij is de verzending altijd gratis!

Pets Place