Levertijd: Binnen 2 dagen
Verzendkosten: €2.50
Achteraf Betalen bij

Mister Spex

Drogisterij, Verzorging

Mister Spex – De online Brillen specialist

Mister Spex voorheen Lensstore.nl is sinds 2005 een gewaardeerde webshop voor online lenzen. Wij verkopen exact dezelfde contactlenzen als uw opticien, d.w.z. uitsluitend op kwaliteit gecontroleerde originele lenzen, zij het tegen een veel lagere prijs en met snelle levering aan huis. Doe als duizenden voor u deden – ontdek hoe eenvoudig, goedkoop en effectief het is uw contactlenzen bij Mister Spex te kopen. Wat maakt Mister Spex tot zulk een populaire en degelijke webshop? Wij geloven dat het onze sterke betrokkenheid en zorg voor onze klanten is, in combinatie met lage prijzen en supersnelle levering aan huis. We verkopen ook lenzenvloeistoffen, zonnebrillen en leesbrillen en werken hiervoor nauw samen met verschillende opticiens en brillenfabrikanten.
Als een van de snelst groeiende webshops voor online contactlenzen, is het voor ons belangrijk dat u zich veilig voelt bij het kopen bij Mister Spex. Daarom garanderen we dat alle lenzen die wij verkopen originele lenzen zijn, die rechtstreeks van bekende fabrikanten zoals Alcon, Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson, Ocular Sciences en CooperVision komen. Wij bieden ook de meest veilige betaaloplossingen op de markt, met 3D-Secure voor betaalkaarten en directe betaling. Wij werken nauw samen met verschillende optometristen en hebben altijd toegang tot een “in-house” optometrist. Dit betekent dat wij u (via onze optometrist) professioneel advies kunnen geven over de contactlenzen en accessoires die wij verkopen. Daarnaast publiceren wij op onze website regelmatig interessante en nuttige informatie over lenzen en het gebruik daarvan.
Het kopen van lenzen bij Lensstore moet gemakkelijk zijn. Het team achter Mister Spex bestaat uit specialisten in het vinden van de voor u eenvoudigste wijze om online goedkope contactlenzen te kopen. Om u een optimale winkelervaring te bieden zorgen we altijd voor: (I) Snelle levering: het postbedrijf bezorgt al onze verzendingen in speciaal ontworpen verpakkingen voor de snelst mogelijke levering. Wij versturen de meeste bestellingen binnen 24 uur. Wij beloven om altijd ons best doen dat u uw contactlenzen zo snel mogelijk binnen heeft. (II) Lage prijzen: wij bieden altijd echt lage prijzen voor lenzen. Door nauwe samenwerking met alle bekende fabrikanten, dagelijkse bewaking van de marktprijzen en een eigen voorraad kunnen we altijd een lage prijs voor uw contactlenzen garanderen. (III) Veiligheid: Lensstore is gecertificeerd door Trygg E-handel (Veilig e-commerce). Wij verkopen alleen originele lenzen, d.w.z. exact dezelfde contactlenzen als die van uw opticien. Alle lenzen zijn van bekende fabrikanten als Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson, Ocular Sciences en CooperVision. We werken samen met verschillende opticiens en hebben altijd toegang tot vakbekwaam personeel op het gebied van contactlenzen. Alle behandeling en verpakking van onze contactlenzen wordt uitgevoerd onder algemeen aanvaard advies en instructies voor een goed productmanagement.