Levertijd: Binnen 2 dagen
Verzendkosten: €2.95
Achteraf Betalen bij

Kinderkleding tekoop

baby & kind, Kinderkleding

Kinderkleding tekoop | Kinder kleding en Baby kleding Online

Kinderkleding tekoop.nl, de webshop van ’t Elfje. De winkel bestaat inmiddels 24 jaar en heeft sinds augustus 2007 deze webshop.

Deze webshop biedt u ruime keuze uit kinderkleding voor jongens en meisjes, van groot naar klein en van jong naar oud. De maten beginnen bij de prematuur van maatje 44 en lopen door tot maat 188. Bij Kinderkleding tekoop.nl vindt u stoere, mooie en trendy kinder kleding.

Als u stoere jeans zoekt, zijn de merken Vingino en Retour ideale merken. Beiden hebben een uitgebreid aanbod in jeans, rokjes, jurkjes en bovenstukken. Daarnaast hebben we ook kinderkledingmerken die ieder seizoen groter en uitgebreider worden, denk hierbij aan Noppies, Babyface, Z8 en Tumble ’n Dry.

Naast de casual kindermode verkoopt deze webshop ook een grote collectie feestkleding, zoals doop-, bruid- en communiekleding. Een van de topmerken is Carbone een stoer en doordraagbaar merk met verschillende mogelijkheden tot combinaties. Zoekt u een mooie feestjurk voor meiden dan is Gymp het merk voor u. Dit exclusieve merk uit belgië heeft de mooiste feestjurken. Naast deze merken biedt ook Salty Dog (voor jongens en meisjes) een feestlijn, Le Chic. Een chique merk met kleine en stoere details. Naast de gewone kinderkleding bied Kinder kleding tekoop ook ieder seizoen een grote keus in zomer- en winterjassen, deze zijn beschikbaar vanaf maatje 50.