Levertijd: Binnen 1 dag
Verzendkosten:
Achteraf Betalen bij

Hunkemöller Lingerie

Dameskleding, Lingerie, Merkkleding

Hunkemöller Lingerie, badmode & nachtmode online!

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. De collectie van Hunkemöller  wordt in huis ontworpen en de kwaliteit wordt uitvoerig getest. Het ontwerpteam van Hunkemöller werkt continue aan de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ben je op zoek naar lingerie, badmode en ondermode? Dan behttps://www.awin1.com/awclick.php?gid=355812&mid=11143&awinaffid=375603&linkid=2326714moller NL homepagen je aan het juiste adres bij Hunkemöller  Lingerie Voor dagelijkse basics en elegante setjes tot vrouwelijke en sexy bh’s en slips. Naast lingerie heeft Hunkemöller Lingerie ook een uitgebreide collectie badmode, bikini’s, nachtmode, beenmode en sportkleding.

Wilt u direct weten wat uw maat voor de perfecte bh is dan kunt u hier direct naar de Fitguide.

De maattabel moet je zien als een richtlijn/handleiding die wordt gegeven om je bh maat te berekenen, maar bedenk dat elke vrouw uniek is.
Het belangrijkste is dat je een bh hebt die goed aansluit. Hunkemöller heeft 4 verschillende pasvormen; The Beautiful Balcony, The Delicious Demi, The Fabulous Full Cup en The Perfect Plunge. Nog geen idee welke pasvorm geschikt is voor jou? Ontdek het dan nu met behulp van onze Sexy Comes in all Shape tool.

Als een bh niet goed is afgestemd op jouw lichaam, zal deze niet goed aanvoelen. De meest voorkomende fout is het dragen van een te grote omvangsmaat. Na het omrekenen van jouw nieuwe, juiste bh maat zal deze dus iets strakker zitten. Kies nu jouw favoriete bh stijl uit onze uitgebreide bh collectie.
In sommige gevallen (in het bijzonder voor de cupmaten E en groter) is het misschien nuttig om te worden geadviseerd in een van onze winkels. Hier wordt je bh maat persoonlijk opgemeten en wordt professioneel advies gegeven over de bh die het beste bij je past. Zorg dat je lingerie comfortabel zit.

Hieronder treft u de belangrijkste categorieën van deze top webshop:

BH’s | Slips | Doutsen | Nachtmode | SportCollecties | Accessoires