Levertijd: Binnen 1 dag
Verzendkosten: Gratis
Achteraf Betalen bij

HuisenThuis

Meubels, Sanitair, Wonen

HuisenThuis | Winkelen wanneer het jou uitkomt

Meubels kopen
Bij huisenthuis.nl koop je meubelen zorgeloos online. Bij Europa’s grootst online woonboulevard heb je een ruime keus aan meubels. Of het nou meubelen zijn voor in je woonkamer, slaapkamer of voor op kantoor, bij huisenthuis.nl hebben we in elke categorie een ruime keus. Bij huisenthuis.nl, een van de grootste meubelwinkels van Europa, staan we voor een actuele huisinrichting, en dat voor een zacht prijsje. Dat hebben wij een naam gegeven: “Wonen Op Jouw Manier”.

Online meubels kopen voor iedereen

Wij van huisenthuis.nl willen goede meubels bereikbaar maken voor iedereen. Daarom bieden wij kwalitatief goede meubelen aan voor een zachte prijs. Wij zijn er zo zeker van dat onze meubels van uitstekende kwaliteit zijn, dat we op al onze artikelen 3 jaar volledige garantie geven, in plaats van aflopende garantie, zoals de meeste webwinkels. En over die zachte prijs? Ook daar zijn we zeker van, want wij hanteren ook nog eens laagste prijs garantie.

Alle meubels hebben gratis verzending!
Een dressoir, eetkamerstoelen, een tv meubel of een salontafel: bij Huisenthuis.nl worden jouw meubelen gratis bij je thuisbezorgd op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Tevens zit er op al onze meubels een laagste prijs garantie en vinden we dat je meubelen binnen 30 terug kan sturen als ze toch niet bevallen. Zo heeft huisenthuis.nl veel voordelen voor jou. We hebben hier nog een keer op een rijtje gezet waarom het voor jou voordelig is om je meubelen bij huisenthuis.nl te bestellen.

Wonen
Voor al je meubels voor de woonkamer hebben wij een uitgebreide collectie samengesteld. Zodoende is er voor elke smaak maar ook elk budget een mooie eettafel, tv-meubel of salontafel te vinden. Onze inkopers en verkopers zijn echte specialisten met jarenlange ervaring en weten je ten alle tijde alles te vertellen over onze collectie als het gaat om de kwaliteit en afwerking van onze meubels.

Slapen
Ook aan je nachtrust heeft huisenthuis.nl gedacht. Bij ons vind je een ruime collectie hoogslapers, stapelbedden en kinderbedden, allemaal beschikbaar met bijbehorende matrassen. Onze inkopers hebben een oog voor de nieuwste stijlen en trends, terwijl een optimale prijs kwaliteit verhouding leidend is bij het samenstellen van de collectie.

Werken
Voor je thuiskantoor hebben wij een prachtige serie kantoormeubelen samengesteld, actueel wat betreft de vormgeving en aantrekkelijk als het gaat om de prijs. De kantoormeubelen zijn veelal in Duitsland gemaakt en stralen daarom kwaliteit uit. Als je houdt van authentieke natuurlijke houtkleuren of hoogglans wit, we helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte werkomgeving.

Wij staan altijd voor je klaar
Dus of het nou gaat om het online kopen van dressoirs, badkamermeubelen of verlichting, bij huisenthuis.nl is je bestelling in goede handen.
Heb je vragen? Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Aan de rechterkant van je scherm kan je je vragen invullen op onze live chat. Ook als je je vraag stelt buiten kantooruren zorgen wij ervoor dat je vraag binnen 24 uur beantwoord is. We vinden het erg leuk om van je te horen. Volg ons daarom ook op Facebook, Pinterest of Twitter, zodat je geen spectaculaire meubel aanbiedingen meer mist.