Levertijd: Binnen 2 dagen
Verzendkosten: divers
Achteraf Betalen bij

HEMA

Badmode, Beddengoed, Boeken, Dameskleding, Digitale camera, DVD, Foto's en Drukwerk, GSM, Herenkleding, Kinderkleding, Parfums, Smartphone, Speelgoed, Tassen, Verzorging

HEMA – Verrassend lage prijzen in de webwinkel

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA. Dat maakt hen uniek.

Het verhaal:

Tijdens de grote economische crisis in de jaren twintig van de vorige eeuw is HEMA als droom ontstaan. Zou het geen fantastisch idee zijn een winkel te openen speciaal voor mensen met een kleine beurs? Wil je ook weten waar zij in de 21e eeuw voor staan? Je kunt het complete verhaal nalezen.

Ondanks het feit er geen mogelijkheid tot achteraf betalen aanwezig is heeft u wel de mogelijkheid uw artikelen online te bestellen en in de winkel op te halen. Daarnaast is er ook nog de cadeaukaart.

Afhalen in de winkel

Bestel uw artikelen gemakkelijk online en laat ze klaarleggen in de winkel waarbij u uw bestelling kosteloos kunt afhalen. Klik hier voor meer om te zien hoe het werkt