Levertijd: Binnen 4 dagen
Verzendkosten: €5.95
Achteraf Betalen bij

Gorilla sports

Sportartikelen, Sportkleding

Gorilla sports – Professionele Fitnessapparatuur Voor Iedereen

Gorilla Sports – Professionele fitnessapparatuur voor iedereen. Ongeacht je leeftijd, een gezond en getraind lichaam willen we allemaal. Om dit te bereiken, is het noodzakelijk om met regelmaat te fitnessen. Vanuit de gedachte dat kwalitatieve fitnessapparatuur voor iedereen bereikbaar moet zijn, is Gorilla Sports ontstaan. Deze onderneming, actief in tal van Europese landen, laat zelf alle fitnessartikelen onder eigen merknaam produceren. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden.

Ongeacht je leeftijd, een gezond en getraind lichaam willen we allemaal. Om dit te bereiken, is het noodzakelijk om met regelmaat te fitnessen. Vanuit de gedachte dat kwalitatieve fitnessapparatuur voor iedereen bereikbaar moet zijn, is dit bedrijf ontstaan. Zij zijn actief in tal van Europese landen, laat zelf alle fitnessartikelen onder eigen merknaam produceren. Hierdoor kunnen ze de prijzen laag houden.

Uitgebreid Assortiment Fitnessapparatuur
Tot het uitgebreide assortiment van Gorilla Sports behoren onder meer halters, gewichten, haltersets, halterstangen, halterschijven, dumbells en kettlebells. Maar je kunt op Gorilla Sports ook terecht voor allerlei fitnessapparaten, zoals halterbanken en krachtstations. Daarnaast hebben zij ook een groot assortiment met “klein fitness”, zoals aerobics gewichten, fitnessballen, fitnessmatten en medicine ballen.

Fitnessapparatuur van sportschool kwaliteit
Zij staan voor de kwaliteit van haar fitnessapparatuur. Op onze fitnessartikelen geven we je dan ook 2 jaar garantie.