Achteraf Betalen bij

Vliegtickets achteraf betalen bij Jetstar Australia

Achteraf betalen nieuws, Blog

Wil je dolgraag op vakantie, maar heb je niet genoeg geld om die dure vliegtickets naar jouw droombestemming te betalen? Dan heeft Jetstar Australia de oplossing! Bij deze Australische vliegmaatschappij kun je jouw vliegtickets namelijk achteraf betalen. Dit doet de vliegmaatschappij niet voor niets, maar om het maken van mooie reizen toegankelijker te maken voor een grote groep mensen.

Vandaag nog naar je droombestemming vliegen zonder de kosten van de vliegtickets te moeten betalen? Dit is mogelijk! Lees hier meer.

Vandaag vliegen, achteraf betalen

Jetstar Australia heeft een systeem geïntroduceerd waarmee vliegtickets achteraf betaald kunnen worden. Klanten die dit systeem gebruiken, kunnen vandaag nog naar hun droombestemming vliegen zonder de kosten van de vliegtickets te moeten betalen. Uiteindelijk moeten deze kosten natuurlijk wel betaald worden, maar dit hoeft pas achteraf in meerdere betaaltermijnen. Heb je nu even geen geld, dan betekent dit dus niet dat je niet op vakantie kunt.

Vliegtickets betalen in vier gelijke termijnen

Jetstar Australia werkt samen met Afterpay, een bekende betaaldienst voor achteraf betalen. Klanten die gebruik maken van Afterpay om hun vliegtickets te betalen, kunnen de kosten van hun tickets in vier gelijke termijnen aflossen. Omdat er geen rente over de kosten wordt gerekend, kost het achteraf betalen van de vliegtickets niets extra.

Niet alle tickets van Jetstar Australia kunnen achteraf betaald worden met Afterpay. Alleen tickets tussen de 200 en 1000 dollar kunnen met deze betaaldienst betaald worden. Klanten die goedkopere of duurdere tickets boeken, moeten deze wel in één keer en direct bij het boeken betalen.

Eerste reacties: erg positief

De eerste reacties van consumenten die gebruik hebben gemaakt van Afterpay bij Jetstar Australia, zijn erg positief. De kans is dan ook groot dat andere vliegmaatschappijen deze betaalmethode op de korte termijn ook door gaan voeren.