[ditty_news_ticker id=”2804″]

Kinderkleding online bestellen en achteraf betalen

Met grote toename wordt kinderkleding online besteld bij grote modeketens zoals Zalando, Bonprix, Wehkamp, kleertjes.com en nog bij vele anderen. Het grote voordeel hierbij is dat u niet met uw kind naar de winkel hoeft te gaan om te passen. De meeste kinderen vinden dit namelijk helemaal niet leuk.

Maar hoe zit het nu met de maat. Online bestellen en als de maat dan niet goed is. U bestelt éénvoudig wat u denkt te willen kopen en neemt een maatje groter en kleiner. Wat niet past stuurt u gewoon weer terug. De grotere modeketens hebben een gratis retourservice dus u hoeft het alleen in te pakken en af te geven bij een postlocatie. En dan natuurlijk de betaling. Als u betaald met bijvoorbeeld iDeal dan zult u binnen 14 dagen, nadat uw de retour aanvraag hebt gedaan, uw geld terug ontvangen maar wat natuurlijk veel makkelijker is dat u kiest om uw kinderkleding met acceptgiro te bestellen. Kinderkleding achteraf betalen met acceptgiro heeft als voordeel dat u niet direct een grote uitgave doet en later op uw geld moet wachten nadat u een deel van uw bestelling retourneert. U betaalt alleen de artikelen die u wilt houden. Op deze pagina vind u een overzicht van geselecteerde webshops waarbij u kinderkleding kunt bestellen en waarbij u de mogelijkheid heeft om achteraf te betalen.

Kinderkleding achteraf betalen

Achteraf-Betalen.com heeft voor jou alle webwinkels geselecteerd waar je kinderkleding achteraf betalen kunt.  Kleding bestellen en achteraf betalen? Dat is niet meer dan normaal tegenwoordig. Bij diverse webshops kun je je bestelde kinderkleding ‘gewoon’ achteraf betalen. Via Klarna of Afterpay bijvoorbeeld, maar ook middels de oude vertrouwde acceptgiro.

Kinderkleding achteraf betalen

Veel grote webshops bieden je vandaag de dag de mogelijkheid om kinderkleding achteraf te betalen. Wel zo makkelijk en veilig. Je kunt de kleding gewoon bestellen bij de online shop en hoeft achteraf pas af te rekenen.

Je kunt onder andere achteraf betalen met acceptgiro, Klarna, Afterpay, Capayable en Billink. Handige aanbieders!

Door je kinderkleding te bestellen met acceptgiro betaal je pas wanneer je de bestelling veilig hebt ontvangen. Je betaalt alleen voor wat je wilt houden, de overige stukken kun je gewoon terugsturen naar de winkel. Makkelijk vinden wij!

Je ontvangt de (digitale) acceptgiro zodra je bestelling geleverd is en je kunt dus achteraf betalen tot wel 14 dagen na je aankoop. Zorgeloos winkelen zonder verplicht account!

Winkels waar je kleding achteraf betalen kan

Er zijn tal van winkels waar je je kinderkleding achteraf kunt betalen. WE Fashion, Shoeby, The Sting, G-Star, Wehkamp, BjornBorg en Adam.nl zijn allemaal voorbeelden van winkels waar je achteraf kunt betalen via acceptgiro, Klarna, Afterpay en andere achteraf-betaal-methodes. En er zijn er nog veel meer. Wij hebben ze allemaal verzameld!

Deze zogenaamde ‘acceptgiro winkels’ bieden je allemaal de mogelijkheid om te bestellen, veilig te ontvangen, te passen en te beoordelen waarna je vervolgens pas achteraf hoeft te betalen.

Waarom kinderkleding achteraf betalen?

Waarom zou je er voor kiezen om kinderkleding achteraf pas te betalen als je ook gewoon direct via iDeal, PayPal of creditcard kunt afrekenen? Simpel. Misschien zit je niet te wachten op een verplicht account bij het online shoppen. Of duurt het nog even voordat je salaris is gestort, maar wil je wel nu alvast bestellen.
Maar de grootste reden is misschien wel de vrijheid die je ervaart om zonder je kinderen te gaan shoppen. Lekker makkelijk dus!

Het kan eenvoudig en veilig via achteraf betalen. Je bestelt het product naar keuze en kunt achteraf betalen met acceptgiro, Afterpay of Klarna. Simpel. Snel. En veilig.

Bekijk hier snel bij welke ‘acceptgiro winkels’ je allemaal je kinderkleding achteraf kunt betalen.

Kinderkleding Achteraf Betalen