Achteraf Betalen bij

Afterpay: achteraf betalen moet nog klantvriendelijker worden

Achteraf betalen nieuws, Blog

Afterpay begon enkele jaren geleden als spinoff van Wehkamp, maar is tegenwoordig onmisbaar voor veel ondernemers. De betaaldienst zorgt er niet alleen voor dat klanten gemakkelijk en snel achteraf kunnen betalen, maar neemt ook het risico van de ondernemer over. De webwinkel die gebruik maakt van deze betaaldienst, heeft de garantie dat er betaald wordt.

Uit een interview met Pascal Vincken, de directeur van Afterpay Benelux, blijkt dat het bedrijf nog lang niet klaar is met ontwikkelen en groeien. Zo moet achteraf betalen nog klantvriendelijker worden en wil Afterpay bovendien de grens over. Meer over de ontwikkelingen bij Afterpay en de ambities van dit bedrijf, lees je op deze pagina.

Nog klantvriendelijker betalen bij Afterpay

Omdat je bij Afterpay achteraf kunt betalen voor je aankopen, kun je deze betaaldienst al zeker klantvriendelijk noemen. Toch wil het bedrijf nog klantvriendelijker worden, bijvoorbeeld door in de toekomst gespreid betalen mogelijk te maken. Hier zou de consument dan wel een kleine meerprijs voor moeten betalen. Ook wil Afterpay klanten in de toekomst de mogelijkheid geven om hun betaling nog wat langer uit te stellen. Moet je nog een weekje langer wachten op je salaris, dan is dit bij Afterpay in de nabije toekomst geen probleem meer.

Afterpay wil niet alleen een grote naam in Europa, maar wil achteraf betalen bovendien nog gebruiksvriendelijker maken. Meer hierover, lees je hier.Afterpay: ambities over de grens

Afterpay is op dit moment actief in Nederland, België en zelfs in Scandinavië. In Scandinavië is het bedrijf op dit moment echter nog actief als white label voor webwinkels. In de toekomst moet dit veranderen: dan moet de naam Afterpay ook bekend worden in dit deel van Europa. Volgens Pascal Vincken heeft het bedrijf veel ambities, niet alleen in Nederland en België. De komende jaren worden er veel investeringen gedaan om deze ambities waar te maken. Zo zal het bedrijf over een paar jaar hoogstwaarschijnlijk niet alleen bekend zijn in de Benelux, maar in heel Europa.