Achteraf Betalen bij

Betaal je tankbeurt achteraf met On the GO!

Achteraf betalen nieuws, Blog

MyOrder heeft een nieuwe applicatie ontwikkeld. Met deze applicatie is het mogelijk tankbeurten achteraf te betalen. De applicatie is op 1 oktober 2017 gelanceerd en heet On the GO! by MyOrder. Meer over deze app, lees je in dit artikel.

Sneller en gemakkelijker tanken? Bepaal voor hoeveel je wil tanken, betaal achteraf en bespaar tijd! Lees hier meer over het achteraf betalen!

Brandstof achteraf betalen met een mobiele app

MyOrder ontwikkelde eerder al een dienst om tankbeurten met de mobiele telefoon te betalen. Met deze dienst kan de gebruiker zelf aangeven voor hoeveel geld hij of zij wil tanken. Het gewenste bedrag wordt ingevoerd en direct betaald met iDeal en de gebruiker kan direct tanken.

Met On the GO! by MyOrder is het mogelijk om tankbeurten achteraf te betalen. Dit betekent dat de gebruiker niet meer tijdens het tanken hoeft te betalen met iDeal, maar dit ook na het tanken kan doen. Er wordt nog steeds betaald door middel van iDeal, maar dan wel enige tijd na het tanken.

Sneller en gemakkelijker tanken

De nieuwe app van MyOrder is ontwikkeld om tanken nog gemakkelijker te maken en sneller te laten verlopen. Gebruikers van de mobiele betaaldienst van MyOrder gaven namelijk aan dat zij veel handelingen moesten verrichten om hun tankbeurt te kunnen betalen. Hierdoor vonden zij de dienst niet altijd even gebruiksvriendelijk. Door On the GO! by MyOrder op de markt te brengen, is dit probleem opgelost. Nu hoef je namelijk niet direct op het tankstation met iDeal te betalen, maar kun je dit ook later doen. Je krijgt gewoon een linkje toegestuurd met de gegevens van de iDeal betaling en je kunt jouw tankbeurt achteraf betalen.

De app On the GO! by MyOrder is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook veilig. Mensen die gebruik maken van deze app, worden namelijk altijd eerst gecheckt door MyOrder. Hebben ze nog een betaling open staan? Dan kunnen ze geen nieuwe tankbeurt aanmelden voor het achteraf betalen. Zo wordt de ondernemer beschermd tegen wanbetalers.