Achteraf betalen lijkt heel gewoon, maar geldt dit ook online? Webwinkels bieden consumenten uiteenlopende betaalmogelijkheden. De meeste betaalopties bestaan echter uit een volledige vooruitbetaling. Online achteraf betalen is in veel gevallen nog niet standaard opgenomen in de online kassa, terwijl dit juist een bekende en vertrouwde wijze van betalen is. Ook ontvangt een groot deel van de consumenten liever eerst het product alvorens te betalen.

AfterPay maakt het mogelijk om veilig en vertrouwd achteraf te betalen. De dienstverlening van AfterPay is toegankelijk, gemakkelijk en betrouwbaar. In de afgelopen jaren is AfterPay uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een specialisme in de dienstverlening rond online achteraf betalen. AfterPay werkt samen met professionele leveranciers en partners en blijft continu bezig met innoveren op het gebied van online achteraf betalen.

Klarna

Achteraf betalen is een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig betalen. Als u er bij Klarna voor kiest om achteraf te betalen, ontvangt u altijd uw producten voordat u ze betaalt.

U hoeft nooit te betalen voor een verkeerde levering of producten die niet bezorgd worden. Achteraf betalen is eenvoudig, praktisch en zonder risico. U betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen.

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Dit doen we door consumenten aankopen eerst te laten ontvangen voor ze deze afrekenen. Tegelijkertijd nemen we de potentiële krediet- en frauderisico’s van de webwinkelier over. Op dit moment is Klarna één van de snelst groeiende bedrijven in Europa.

billink

Billink is een innovatieve achteraf betaaloplossing voor online retailers. De methodieken en gedachtegangen worden gekenmerkt als innovatief, meedenkend en verfrissend. Billink heeft in korte tijd ruim 1200 webwinkels aan zich weten te binden en kent daarom een toppositie in de ‘achteraf betaalmarkt’. Dit heeft zij vooral te danken aan haar flexibele karakter, de in-house IT expertise, debiteurenbeheer en incasso.

Billink is een Nederlandse speler en heeft betrouwbare kennis van ruim 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven. Daarbij is zij uniek doordat zij het volledige traject van acceptatie tot en met incasso in huis heeft en is daardoor in staat om zeer flexibele oplossingen aan te bieden.

Zij bindt haar klanten niet middels een klant – leveranciersverhouding, maar creëert op gezamenlijke wijze een win-win situatie.

logo-buckaroo

Buckaroo is sinds 2005 leverancier van betaaloplossingen in Nederland, gespecialiseerd in billing & payments voor bedrijven en online payments voor webwinkeliers. Met ruim 4.500 klanten en 200 (web) partners is Buckaroo de bepalende Payment Service Provider in Nederland. Zo behoren onder andere Staatsloterij, Pathé Theaters, Ziggo, Miss Etam, Centraal Justitieel Incasso Bureau, WoningNet, RTL Nederland en Vanilia tot de uitgebreide klantenkring van Buckaroo.

Buckaroo heeft een breed scala aan betaaloplossingen die u de mogelijkheid geven om uw gehele betaal- en incassoproces en bijbehorende administratie volledig te automatiseren. Met een groot aantal aan (internationale) betaalmethoden en een volledig gedigitaliseerd facturatie systeem bespaart u veel tijd op backoffice werkzaamheden en bent u in de gelegenheid om uw betalingen en vorderingen sneller en klantvriendelijker te innen. Zowel online als offline.

Wij zijn Capayable en wij willen dat jij tevreden bent voordat je gaat betalen. Onze betaaloplossingen zijn hiervoor dan ook speciaal ontwikkeld. Met Capayable kan je als consument achteraf of gespreid betalen. Daarnaast bieden wij voor webwinkels en bedrijven specifieke oplossingen.

In 2013 is Capayable opgericht. Capayable is vanaf het begin actief op de Nederlandse markt en is gespecialiseerd in het aanbieden van achteraf- en gespreid betalen. Capayable levert betaaloplossingen voor het MKB, webwinkels, online verkopers en overal waar traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden. Inmiddels bieden in heel Nederland meer dan 100 retailers en webwinkels het betaalgemak van Capayable aan. Capayable is dé specialist voor retailers en webwinkels als het gaat om het aanbieden van achteraf en gespreid betalen voor consumenten en bedrijven.