Achteraf Betalen bij

Nog gemakkelijker achteraf betalen met 9292 en Translink

Achteraf betalen nieuws, Blog

De partijen 9292 en Translink zijn met een nieuwe dienst gestart in Zuid-Limburg. Mensen met een beperking die in Zuid-Limburg met het openbaar vervoer willen reizen, kunnen op de website van 9292 een speciale optie aanvinken. Nu krijgen ze alleen reizen te zien die ze gemakkelijk kunnen maken met hun beperking. Bovendien kunnen ze hun reis direct plannen en achteraf betalen met de betaaldienst Translink.

Mensen met een beperking die in Zuid-Limburg met het openbaar vervoer reizen, kunnen vanaf nu hun reis achteraf betalen. Lees hier meer!Gemakkelijk reizen voor een specifieke doelgroep

De nieuwe functie op de website van 9292 kan niet door iedereen gebruikt worden. Deze functie is namelijk speciaal ontwikkelt voor een specifieke doelgroep: mensen met een beperking. Zij hebben de nieuwe functie ook zeker nodig, want voor hen is reizen met het openbaar vervoer niet altijd gemakkelijk.

De nieuwe functie van 9292 en Translink helpt de doelgroep niet alleen een toegankelijke reis te plannen, maar ook deze reis gemakkelijk en uiteraard veilig achteraf te betalen. Hier wordt de betaaldienst Translink voor gebruikt. In- en uitchecken is dus niet meer nodig, want de kosten van de reis worden gewoon achteraf met Translink op de gebruiker verhaald.

Nieuwe dienstverlening verspreidt zich snel

Nu is de nieuwe dienst van 9292 en Translink alleen nog in Zuid-Limburg te gebruiken, maar hier moet uiteindelijk verandering in komen. De directeur van Translink, Arco Groothedde, benadrukt dat de dienstverlening over een tijdje in het hele land aangeboden wordt. Om de dienst in de rest van het land op te zetten, hebben 9292 en Translink nog wel de juiste partners nodig. Het kan een duren voor zij deze partners hebben gevonden. Het is daarom nog niet bekend wanneer de nieuwe dienstverlening van 9292 en Translink ook in andere delen van het land wordt aangeboden.