FAQ's

Kan ik als consument artikelen bij u bestellen?

Nee, achteraf-betalen.com is een website die inzichtelijk maakt bij welke webwinkels u achteraf kunt betalen. Wij sturen u als consument door naar de gekozen webwinkel.

Speelt achteraf-betalen.com een rol tussen klant en webwinkel en achteraf betaal instantie?

NEE. achteraf-betalen.com speelt geen enkele rol tussen alle partijen. Wij maken alleen inzichtelijk waar u achteraf kunt betalen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om u achteraf betaal ervaring met anderen te delen.

Bestellen

Hoe werkt het

Tijdens het afrekenen wij de webwinkel kunt u als betaaloptie kiezen voor achteraf betalen. Meestal worden er een aantal extra gegevens van u gevraagd. Nadat u deze heeft ingevuld wordt er een korte gegevenscontrole uitgevoerd. Als deze akkoord is plaatst u de bestelling bij de webwinkel.

Wanneer word mijn bestelling verzonden?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst bij een webwinkel zal deze meestal gelijk worden verzonden. Neem voor de exacte levertijden contact op met de webwinkel. U krijgt de te betalen factuur met u bestelling of deze zal achteraf aan u worden verzonden.

Ruilen

Aankopen retourneren

U kunt direct contact opnemen met de webwinkel met vragen over retourneren.

Producten ruilen

Om producten te ruilen neemt u rechtstreeks contact op met de webwinkel. De webwinkel zal zorg dragen dat de factuur wordt aangepast indien er sprake is van verschil in het aankoopbedrag.

Geschil met de webwinkel

Indien u een geschil heeft met de webwinkel over achteraf betalen kunt u het beste contact opnemen met de achteraf betaal instantie.

Factuur

Ik heb een vraag over die factuur

Indien u een factuur heeft ontvangen van een webwinkel die achter-betalen aanbiedt dient u rechtstreeks contact op te nemen met de webwinkel of met de intermediair die het achteraf betaalproces voor de desbetreffende winkel uitvoert.

Wanneer dient de factuur te worden voldaan?

Kijk hiervoor op de bijgeleverde factuur. Hierop vindt u meestal de uiterste betaaldatum alsmede de bankgegevens waarop de factuur voldaan dient te worden.

Aan wie moet ik de factuur voldoen?

De factuur dient altijd te worden voldaan aan de achteraf betaal instantie.

Gegevenscontrole

De gegevenscontrole

Men controleert de door u ingevulde gegevens ten behoeve van de klantidentificatie en -acceptatie. Door het uitvoeren van deze professionele toetsing gaat men potentieel misbruik van de achteraf betaal dienst tegen

Waarom wordt ik niet geaccepteerd voor achteraf betalen

Neem hiervoor contact op met de achteraf betaal instantie die de webwinkel aanbiedt. Deze kunnen u meer informatie geven. De webwinkel kan u hier geen informatie over verstrekken.

Hoe veilig is het kopen met achteraf betalen

Het kopen met achteraf betalen is zeer veilig. de gegevenscontrole word professioneel getoetst. Uw gegevens kunnen niet zomaar bij anderen terecht komen.

Waarom kan ik bij de ene achteraf betaal instantie wel achteraf betalen en bij de andere niet?

Elke achteraf betaal instantie doet de gegevenscontrole anders. het kan dus voorkomen dat hierin verschillen onstaan. Neem voor meer informatie contact op met de achteraf betaal instantie.

Betaling

Op tijd betalen

Zorg dat de factuur op tijd betaald word. Dit voorkomt dat u tegen onnodig extra kosten oploopt.

Acceptgiro betalen

Een acceptgiro kunt u gemakkelij betalen via u eigen internet bankieren omgeving. Vergeet niet het betaalkenmerk op te geven