Erotiek achteraf betalen

Of je nu op zoek bent naar een speciaal glijmiddel, dildo of erotische kleding, online kun je alles vinden. Tegenwoordig heb je bij veel erotische winkels de mogelijkheid om je bestelling achter af te betalen. Zo betaal je alleen maar voor erotiek waar je tevreden over bent.

Erotiekwinkel

In een winkel met erotische artikelen is het niet altijd even makkelijk om rustig rond te kijken. Misschien voel jij je ongemakkelijk en wil je niet te lang in de winkel staan om de artikelen één voor één rustig te bekijken. Op het moment dat jij toch een keuze hebt gemaakt betaal je de aankoop bij de kassa. Als thuis blijkt dat je het artikel toch wilt retourneren moet je weer terug naar de winkel om je geld terug te krijgen. Dit neemt veel tijd in beslag. Dit kan veel sneller en makkelijker.

Online bestellen

Op het internet is er een ruime aanbod wat betreft erotiek. Als je op zoek bent naar een dildo kun je kiezen uit tientallen soorten, maten en merken. Je kunt vervolgens selecteren en filteren om te bekijken welk artikel het beste bij je past. Online kun je ook veel recensies lezen van mensen die bepaalde artikelen al in gebruik hebben. Dit is handig en helpt je bij het maken van je keuze. Je zult ook altijd de laagste prijs betalen. Online zijn er vaak aanbiedingen waar je gebruikt van kunt maken.

Bestelling plaatsen

Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je bij de webshop je bestelling plaatsen. Je zult dan enkele dagen later je bestelling thuis ontvangen. Thuis kun je in alle rust bekijken of je tevreden bent over je bestelling. Ben je niet tevreden? Dan kun je het artikel weer terugsturen. Als je wel tevreden bent kun je de bijgevoegde factuur betalen. Op deze manier kun je erotiek achteraf betalen. Hierdoor voorkom je veel miskopen.