Games achteraf betalen

De nieuwste game komt morgen uit. Dit is een game die jij echt moet hebben, maar helaas zit jij momenteel krap bij kas. Jij krijgt volgende week je loon pas. Is dit jouw situatie? Dan is dat geen probleem! Vele webshops bieden de mogelijkheid om nu een game te bestellen en op een ander tijdstip, maar wel binnen de gestelde termijn, te betalen. Niet voor iedereen is het namelijk vanzelfsprekend om direct te kunnen betalen. Via een uitzendbureau krijgen studenten bijvoorbeeld vaak wekelijks betaald, voor deze mensen geeft een week uitstel van betaling al veel rust. Zij kunnen genieten van artikelen die zij vervolgens de week erop betalen.

Online is sneller

Als je een aankoop doet in een winkel moet je daar wel tijd voor hebben. Je moet de tijd nemen om naar de winkel te gaan, de game uit te zoeken en te betalen bij de kassa. Online gaat dit een stuk sneller. Je kunt bestellen waar je maar wilt. Op school, op werk even in de pauze of in de wachtkamer bij de tandarts. Met een druk op de knop kun je enkele dagen daarna genieten van de nieuwste game en de week erop pas betalen. Dit scheelt tijd én geld.

Vertrouwen

Tegenwoordig zijn er ook vele webshops die allemaal aangeven originele games te leveren. Sommigen weerhoudt dit om online te bestellen en gaan dan bij een winkel kijken of het spel beschikbaar is. Het achteraf betalen wekt richting deze mensen ook een stukje vertrouwen, de klant kan de game bekijken en controleren en achteraf betalen. Zo is de klant er zeker van dat de geleverde game origineel is. Is de klant niet tevreden over de game, dan kan deze eenvoudig geretourneerd worden en kan de klant online verder zoeken naar een andere game.