Een tablet achteraf betalen is wel handig

Lekker op het internet struinen, een tablet bestellen en daarna je tablet achteraf betalen. Dat klinkt makkelijk. Vaak is de levertijd niet meer dan 24 uur en je kunt meteen al gebruik maken van je nieuwe tablet. De betaling is later pas van latere zorg.

Wat kunnen redenen zijn om je tablet achteraf te willen betalen

Een tablet is iets wat je niet zomaar koopt. Je hebt een bepaald type en model in gedachten en je zoekt een tablet uit op basis van waar je het voor wilt gebruiken. Het is daarom fijn als je eerst je tablet zou kunnen uitproberen om dan pas te betalen. Dat geldt eigenlijk voor alle producten. Je koopt immers iets op afstand en je hebt dus het recht om het artikel eerst te zien en uit te proberen.  Ook als je meteen een nieuwe tablet nodig hebt maar je salaris is nog niet binnen, kan het handig zijn om gebruik te maken van achteraf betalen.

Tablet achteraf betalen. Welke winkels bieden dit aan.

Lang niet alle online winkels bieden de optie om achteraf te betalen aan. Soms staat er op de website dat er een mogelijkheid is tot achteraf betalen maar als je dan een tablet bestelt en gebruik wilt maken van de optie, krijg je die ineens niet meer te zien. Het is dus lang niet overal goed en wettelijk geregeld.  Mocht het zijn dat je wel de optie te zien krijgt is het ook nog maar de vraag of men het accepteert dat je achteraf wilt betalen. Dat verschilt ook nogal en bij een afwijzing wordt meestal de reden van afwijzing achterwege gelaten.  Een tablet kopen en achteraf betalen kan dus heel handig zijn en lijkt ook niet meer dan logisch. Het gaat echter niet altijd op. Je moet maar afwachten of je van die optie gebruik mag maken of niet.