Professionele foto’s maken met een digitale camera die je achteraf betaalt

Waarom zou je een digitale camera kopen en die pas achteraf betalen? Er zijn genoeg redenen waarom je dat zou kunnen overwegen. Een digitale camera kan een kostbare investering zijn. Je kunt de mogelijkheid tot achteraf betalen gebruiken om vooral te kijken of het een camera is die bij je past.

Digitale camera achteraf betalen

Als je een ervaren fotograaf bent en je weet al precies welke camera je wilt hebben dan kun je het gewoon bestellen en betalen als je dat zou willen. Wil je nog even aankijken wat voor een camera het is dan zou je een online winkel kunnen zoeken die jou de mogelijkheid geeft tot achteraf betalen. Het is natuurlijk niet bij elke winkel mogelijk maar er zijn best wel een aantal online winkels die het doen.  Het spreekt voor zich dat iedere winkel hierin zijn eigen voorwaarden hanteert. Digitale camera achteraf betalen? Het overzicht van acceptgiro winkels zie je op deze pagina.

Op rekening of in termijnen

Bij de meeste bekende en grotere onlineketens kun je op rekening kopen of in termijnen betalen. Hiervoor moet je natuurlijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo kun je als nieuwe klant die voor het eerst een bestelling plaatst geen optie krijgen tot achteraf betalen, uitzonderingen daargelaten.  Er wordt bij achteraf betalen gecheckt of je kredietwaardig bent. Dit is ook het geval met betalen op rekening of betalen in termijnen. De kredietcheck wordt meestal uit handen gegeven aan een derde partij die het onderzoekt en die bepaalt of je ervoor in aanmerking komt of niet.  Vaak is het zo dat je bij afwijzing niet eens de reden te horen krijgt waarop de afwijzing is gebaseerd.  Als je van jezelf al weet dat je niet kredietwaardig bent of ergens negatief staat geregistreerd, kun je zelf wel bedenken wat de reden is. Vaak weet men echter niet waarom men wordt afgewezen.