Achteraf Betalen bij

De drie belangrijkste e-commerce trends van 2017

Achteraf betalen nieuws, Blog

Een succesvolle online ondernemer gaat met de tijd mee. Hij of zij laat de webwinkel niet jarenlang op dezelfde manier draaien, maar blijft de online shop steeds vernieuwen. Wil jij jouw webwinkel ook continu vernieuwen en verbeteren? Lees dan in dit artikel welke drie e-commerce trends je zeker in de gaten moet houden als je met de tijd mee wil gaan.

E-commerce Trends #1: een mobiele webwinkel die uitstekend werkt

Steeds meer consumenten winkelen met hun smartphone. Ze kruipen niet achter de computer om een bestelling te plaatsen, maar doen dit gewoon op de bank met hun telefoon. De meeste webwinkels hebben inmiddels wel een mobiele shop voor smartphone bezoekers, maar deze mobiele webwinkels werken lang niet altijd even goed. Wil je met de tijd mee, dan heb je een mobiele webwinkel nodig die uitstekend werkt.

Met de tijd mee als e-commerce ondernemer? Verdiep je dan in de e-commerce trends van dit moment en optimaliseer je shop op de juiste manier.Trend #2: een geavanceerde zoekfunctie

Veel online shoppers hebben het druk. Ze hebben een specifiek product nodig, maar geen tijd of zin om jouw aanbod door te zoeken om dit product te vinden. Om zo veel mogelijk bestellingen binnen te halen, heb je daarom een geavanceerde zoekfunctie nodig in jouw webwinkel. Deze zoekfunctie helpt de haastige consument het juiste product in jouw grote aanbod te vinden en zo jouw conversiepercentage te verhogen.

Trend #3: achteraf betalen

Bij steeds meer webwinkels kunnen consumenten achteraf betalen. Dit is niet voor niets, want met deze betaalmethode haal je veel meer bestellingen binnen. Consumenten die hun bankpas niet bij de hand hebben, even geen zin hebben om direct te betalen of die morgen pas salaris krijgen, kunnen met deze betaalmethode ook bij jou winkelen. Dit levert je veel extra bestellingen op, zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen. Ga je in zee met AfterPay of Klarna, dan hoef je namelijk zelf niets te doen om de betalingen van jouw klanten binnen te krijgen.