Achteraf Betalen bij

De juiste betaalmethoden aanbieden: 3 tips voor ondernemers

Achteraf betalen nieuws, Blog

Er zijn steeds meer online betaalmethoden. Enkele jaren geleden betaalde iedere consument online met een creditcard of met iDeal, maar tegenwoordig is dit niet meer zo vanzelfsprekend. Achteraf betalen wordt steeds populairder, maar ook automatische incasso’s worden meer aangeboden. Vind jij het lastig om het juiste aanbod betaalmethoden samen te stellen voor jouw webwinkel, simpelweg omdat er zo veel betaalmogelijkheden zijn? Lees dan in dit artikel hoe je de juiste betaalmethoden voor jouw webwinkel kunt kiezen.

De online betaalwereld is nog steeds in ontwikkeling. Lees in dit artikel hoe jij als ondernemer voor jouw bedrijf de de juiste betaalmethoden kunt kiezen!

Kijk naar je doelgroep

Het is belangrijk dat de primaire doelgroep van jouw webwinkel achter jouw betaalmethoden staat. Richt je je vooral op vrouwelijke shoppers? Dan raden wij je aan een betaalmethode voor achteraf betalen aan te bieden. Vrouwen maken hier namelijk veel gebruik van. Richt je je op de Nederlandse en de Belgische markt? Vergeet dan niet om een Belgisch betaalmiddel aan jouw webwinkel toe te voegen, want hier hebben jouw Belgische klanten behoefte aan.

Kies voor achteraf betalen

Achteraf betalen is steeds populairder in Nederland. Sommige consumenten bestellen zelfs geen producten meer bij een webwinkel waar zij niet achteraf kunnen betalen. Door een betaalmethode voor achteraf betalen aan jouw webwinkel toe te voegen, kun je veel meer bestellingen binnenhalen. Dit is dan ook zeker interessant voor jouw online omzet.

Houd de ontwikkelingen in de gaten

De online betaalwereld is nog steeds in ontwikkeling. Door de ontwikkelingen goed in de gaten te houden, kun je altijd de beste betaalmethoden aanbieden in jouw online shop. Natuurlijk hoef je niet alle nieuwe betaalmethoden aan te bieden in jouw webwinkel, maar het is ook zeker niet verstandig om de ontwikkelingen helemaal langs je heen te laten gaan. Houd de laatste trends in de online betaalwereld in de gaten, vraag jezelf af welke trends voor jouw webwinkel relevant zijn en speel hier slim op in.