Speelgoed achteraf betalen

Als ouder wil je graag speelgoed voor je kind kopen die past bij zijn/haar leeftijd. Het moet leerzaam zijn, maar vooral ook leuk voor je kind om mee te spelen. In de winkel is vaak niet goed te bepalen of speelgoed past bij je baby of kind. Kinderen zijn op zo’n moment vaak druk en onrustig en worden overspoeld door al het speelgoed in de winkel. Daarom is het goed om speelgoed online te bestellen en kiezen voor de betalingsmogelijkheid om achteraf te betalen. Op deze manier kun je speelgoed bestellen, thuis proberen en later beslissen of je het speelgoed gaat houden of niet.

In een thuisomgeving is het vaak beter te bepalen of je kind geïnteresseerd is in een bepaald soort speelgoed. Op speelgoed staat vaak een leeftijdsindicatie, maar elk kind kan weer anders op speelgoed reageren. Een loopfiets kan voor de ene rond acht maanden handig zijn en voor de ander past geschikt zijn vanaf 1 jaar. Speelgoed voor baby’s zoals een nachtlamp met muziek en licht kan dankzij deze vorm van betaling ook kosteloos getest worden. Sommige baby’s worden hier namelijk juist onrustiger van. In een winkel zou je zoiets eerst moeten kopen, thuis moeten testen en bij een negatieve reactie van de baby zou je dan weer naar de winkel terug moeten om je geld terug te krijgen. Het achteraf betalen voorkomt miskopen. We willen natuurlijk niet dat je gekochte speelgoed op een stoffige zolder gaat belanden.

Acceptgiro

Je bestelling zal worden geleverd met een acceptgiro. Zodra je zeker bent van je aankoop kun je de acceptgiro betalen. Twijfel je of wil je het product niet? Dan kun je het product eenvoudig en kosteloos weer retourneren naar de webshop en verder zoeken naar speelgoed dat geschikter is voor je kind.