Bloemen achteraf betalen

Wie is er nu niet gek op bloemen? Wil je graag een bosje bloemen bestellen voor je nicht die gaat trouwen of gewoon voor je eigen verjaardag? Dat is mogelijk. Je kunt tegenwoordig met één klik op de knop een eigen boeket samenstellen en deze laten bezorgen waar jij maar wilt. Daarbij komt ook nog eens dat je de bloemen achteraf mag betalen. Dus eerst zien of de bloemen voldoen aan je verwachtingen en dan pas de betaling doen. Zo betaal je alleen maar voor bloemen die je met trots cadeau geeft!

Bloemenwinkel

Het is ook mogelijk om een bos bloemen te bestellen bij een bloemenwinkel. Daar zul je dan wel eerst naartoe moeten gaan. In de bloemenwinkel kun je ervoor kiezen om een kant en klare bosje bloemen te nemen of om een eigen bosje te laten samenstellen. Vaak zitten er wachttijden verbonden aan zulke bestellingen. Ze moeten in de winkel namelijk ook andere klanten blijven helpen. Op het moment dat je bosje bloemen klaar is kun je de bestelling komen ophalen en betalen bij de kassa. Hier ben je zo een halve dag aan kwijt. Online gaat dit veel makkelijker en sneller.

Online bestellen

Op het internet kun je bij veel bloemisten online een bestelling plaatsen en achteraf betalen. Je kiest een bos bloemen uit of stelt zelf je eigen bos samen. Je bosje bloemen kun je bijvoorbeeld ook voorzien van een kaart met een zelfgeschreven tekst. Zo maak je het helemaal persoonlijk.  Deze bestelling kun je vervolgens thuis laten bezorgen of versturen naar de gene die het bosje bloemen moet ontvangen. Eerst zien en dan betalen. Als je de bestelling in goede orde hebt ontvangen kun je de bijgevoegde factuur betalen. Op deze manier betaal je alleen maar voor bestellingen waar jij tevreden over bent.